0 Cosul meu

Termeni si Conditii

Pentru scopul acestor termeni și condiții,

SC Heritage Est Group SRL reprezintă persoana juridică română cu sediul în str. Austrului nr. 12 A sc. 1, et. 3, ap. 16, sector 2, București, cod poștal 024073, tel. 0212532465, email office@heritage.ro, identificată cu cod de înregistrare fiscală RO15199018, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/ 1913/ 2003, cont bancar IBAN RO21BRDE441SV25258994410, deschis la banca BRD Agenția Carol, capital social subscris și vărsat 1.000 RON. Firma Heritage Est Group SRL este proprietar și administrator al magazinului online www.heritage.ro (https://heritage.ro/).

Contractul la distanță este încheiat între Heritage Est Group SRL, în calitate de profesionist - vânzător și un consumator - cumpărător, în cadrul sistemul de vânzare organizat de către Heritage Est Group SRL, utilizând în mod exclusiv, înainte și la încheierea acestui contract, tehnica de comunicație la distanță cuprinsă în magazinul online heritage.ro.

Momentul încheierii contractului la distanță cu persoana fizică, respectiv, al încheierii contractului de vânzare cu persoana juridică, îl constituie momentul primirii de către consumator a mesajului de confirmare, referitor la comanda sa.

Termenii și condițiile sunt aplicabili comercializării de către Heritage Est Group SRL de bunuri și servicii cu încheierea de contracte la distanță, așa cum sunt definite în continuare. Orice comandă confirmată implică părțile, profesionist și consumator, într-un contract la distanță.

Definirea termenilor

Contract la distanță – orice contract incheiat intre profesionist si consumator in cadrul unui sistem de vanzari sau de prestare de servicii la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pana la si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul. (OUG nr. 34/2014)

Profesionist – orice persoana fizica sau juridica, publica sau privata, care actioneaza in cadrul activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale in legatura cu contractele care intra sub incidenta prezentei ordonante de urgenta, precum si orice persoana care actioneaza in acelasi scop, in numele sau pe seama acesteia. (OUG nr. 34/2014)

Consumator – orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 din Ordonanta Guvernului nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare. (OUG nr. 34/2014)

Consumatorul, denumit in continuare si prin termenii utilizator, cumparator, client, vizitator si  dumneavoastra este persoana fizica care are varsta peste 18 ani sau persoana juridica inregistrata pe site-ul heritage.ro care, prin finalizarea crearii contului de utilizator/plasarea comenzii, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea "Termeni si Conditii".

Site, acest site si site-ul – magazinul online https://heritage.ro, proprietate a firmei SC Heritage Est Group SRL prin care Consumatorul are acces la informaţii privind produsele, caracteristicile esenţiale, condiţiile de livrare şi modalitatea de plată, care să permită identificarea, compararea şi alegerea corectă a acestora. 

Date personale – informatiile pe care le colectam de la dumneavoastra, pe baza carora puteti fi identificat personal. Acestea pot include numele dumneavoastra, adresa, numarul de telefon (inclusiv numarul de mobil), CNP-ul, pseudonimul, adresa de e-mail, varsta, sexul si starea civila, dar mai pot include si alte informatii, cum ar fi obiceiuri si preferinte la cumparaturi si detalii ale stilului de viata, cum ar fi pasiuni si interese.

Acceptarea “Termenilor si conditiilor”

Inainte de a viziona acest site, va rugam sa cititi cu atentie precizarile urmatoare. Ele stabilesc termenii si conditiile utilizarii de catre dumneavoastra a tuturor materialelor care alcatuiesc prezentul site. Accesarea site-ului heritage.ro si folosirea aplicatiilor sale presupun acceptarea explicita sau implicita a tuturor Termenilor si Conditiilor publicate, avand valoare contractuala deplina.

Prin crearea contului si/sau utilizarea continutului si/sau plasarea comenzilor, utilizatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile site-ului heritage.ro in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul site-ului, existenta la data crearii contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii comenzii. Ulterior crearii contului, utilizarea continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si conditiilor si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si conditiilor site-ului heritage.ro. 

Termenii si conditiile site-ului heritage.ro pot fi modificati oricand de catre SC Heritage Est Group S.R.L., acestia fiind opozabili utilizatorilor de la data afisarii in site-ul heritage.ro. Acceptarea Termenilor si conditiilor se confirma prin bifarea checkbox-ului corespunzator din site-ul heritage.ro si/sau prin trimiterea comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online. Folosirea in continuare a site-ului heritage.ro de catre utilizator constituie un raspuns afirmativ de acceptare a modificarilor aduse prezentului contract de utilizare.

Continutul site-ului

Informatiile publicate pe site sunt informatii de interes general despre heritage.ro, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor sai, opiniile utilizatorilor despre produse cat si alte informatii considerate de catre firma ca fiind de interes pentru utilizatori. Firma isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site.

Copyright

Cu exceptia opiniilor postate de catre utilizatori, continutul al site-ului heritage.ro, imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica,  programe si alte date - este proprietatea firmei si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Asadar, folosirea in scopuri comerciale, fara acordul Firmei, a oricaruia dintre elementele enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 Acces si inregistrare ca utilizator

Site-ul heritage.ro se adreseaza persoanelor cu varsta peste 18 ani. Legislatia in vigoare interzice minorilor achizitionarea bauturilor alcoolice, de aceea, in momentul utilizarii acestui site, orice utilizator declara pe propria raspundere urmatoarele: “Declar pe propria raspundere ca am varsta de cel putin 18 ani impliniti si ca prin plasarea comenzii nu incalc prevederile legale in vigoare”.

Prin crearea unui cont de utilizator sau plasarea unei comenzi pe site-ul heritage.ro, va exprimati acordul expres si neechivoc ca datele cu caracter personal solicitate in formularul de creare cont sau plasare comanda sa fie stocate si prelucrate de SC Heritage Est Group S.R.L. Pentru mai multe informații cu privire la colectarea, stocarea si utilizarea datelor cu caracter personal, vă rugăm să accesați următorul link: https://heritage.ro/politica-confidentialitate

Crearea unui cont de utilizator pe site-ul heritage.ro sau plasarea de comenzi online se face numai de catre utilizatorii care isi exprima aceasta optiune.

Pentru a va inregistra ca utilizator pe site-ul heritage.ro, sunteti obligat sa:

  • furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului
  • mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, firme are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.
  • SC Heritage Est Group SRL poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

 Prin inregistrarea ca utilizator veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator si o parola. Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca utilizator al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

Trebuie sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

In cazul in care administratorii site-ului va suspenda calitatea de utilizator al site-ului, nu veti fi indreptatit la primirea niciunei despagubiri.

Legaturi

Site-ul heritage.ro poate gazdui legaturi (link-uri) catre alte site-uri sau alte resurse. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora. Asadar, SC Heritage Est Group SRL nu este responsabila pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de informatiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.

Declinarea responsabilitatii

O parte din continutul site-ului, respectiv textele, descrierile produselor, caracteristicile lor tehnice, imaginile si simbolurile lor, este sunt pusa la dispozitia noastra de producatori si furnizori. Din acest motiv, SC Heritage Est Group SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe site. In plus, imaginile prezentate pe site au rol de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)

Site-ul nu-si asuma responsabilitatea pentru continutul comentariilor despre produse pe care utilizatorii le posteaza, in schimb, isi asuma dreptul de a sterge (indeparta) orice continut care violeaza prezentul contract sau este in alt mod incompatibil cu scopul acestui portal. Cu toate acestea, (compania) nu isi asuma responsabilitatea pentru monitorizarea permanenta a intregului continut gazduit pe site.

SC Heritage Est Group SRL nu garanteaza disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Asadar, SC Heritage Est Group SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a importatorului. Clientul va primi inapoi doar sumele incasate de SC Heritage Est Group SRL pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans.

Pretul produselor si serviciilor

Prețurile afişate sunt exprimate în lei şi includ TVA.

Facturarea se face la preţurile afişate în momentul înregistrării comenzii. Cotele de TVA aplicate sunt evidentiate distinct pe factura fiscala emisa la livrarea produselor si serviciilor.

Preţurile afişate nu includ costul de livrare. Costul de livrare se achită de către Cumpărător şi se evidenţiază distinct pe factura fiscală/bon fiscal.

SC Heritage Est Group SRL îşi rezervă dreptul de a schimba preţurile de vânzare ale produselor prezentate atunci când consideră necesar, fără a notifica în prealabil Utilizatorii.  Preturile publicate sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile care au loc pe magazinul online nu se suprapun.

Valoarea obligatiilor

Valoarea maxima a obligatiilor de natura financiara ale SC Heritage Est Group SRL  fata de orice client, in cazul livrarii partiale, al nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produselor, nu depaseste valoarea sumelor incasate de Heritage Est Group SRL de la clientul respectiv. In astfel de situatii, SC Heritage Est Group SRL nu datoreaza daune/despagubiri clientului.

SC Heritage Est Group SRL nu este responsabila pentru greselile de tiparire sau afisare a preturilor, caracteristicilor, imaginilor etc. In situatia in care pretul produsului sau descrierea au fost introduse gresit in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, SC Heritage Est Group SRL isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

SC Heritage Est Group SRL nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a “Termenilor si conditiilor”.

SC Heritage Est Group SRL nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare anumitor link-uri publicate pe site.

Promotii si concursuri

Promotiile si a concursurile care se desfasoara pe site respecta regulamentele create de SC Heritage Est Group SRL. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta utilizatorilor numai prin intermediul site-ului propriu sau prin mesaje de posta electronica. Pentru a beneficia de promotii, comenzile trebuie sa respecte intocmai regulile afisate pe site. Promotiile prezentate pe site sunt valabile in perioada de timp mentionata, iar in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibil. SC cHeritage Est Group SRL isi rezerva dreptul de a intrerupe sau de a anula o promotie in orice moment, fara nici o notificare prealabila.

Termene de livrare

In mod obisnuit, termenul de livrare al produselor/serviciilor noastre se incadreaza intre 24 si 48 de ore din momentul inregistrarii comenzii in serverele SC Heritage Est Group SRL. Cu toate acestea, avand in vedere slaba dezvoltare a infrastructurii de transport si aporovizionarea furnizorilor, SC Heritage Est Group SRL isi rezerva dreptul de a mari timpul de livrare in situatii speciale.

Taxe suplimentare

Pretul platit de client este format din pretul produselor. Firma nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. In situatia in care va sunt percepute taxe in plus, va rugam sa ne instiintati imediat la office@heritage.ro

Dreptul de retragere

Aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile. Perioada de retragere expira dupa 14 zile, incepand cu ziua in care intrati dumneavoastra sau o parte terta indicata de dumneavoastra, alta decat transportatorul, in posesia fizica a produselor. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati – SC Heritage Est Group str. Austrului nr. 12 A sc. 1, et. 3, ap. 16, sector 2, București, cod poștal 024073, tel. 0212532465, email office@heritage.ro – cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail. In acest scop, puteti folosi modelul de retragere alaturat; folosirea lui nu este insa obligatorie. Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Consecintele retragerii

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata. Expediati produsele, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile. Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Exceptari de la dreptul de retragere (extras OUG 34, art. 16)

c) furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;

d) furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator;

f) furnizarea de produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente.

Model de formular de retragere

Prezentul formular se trimite inapoi completat doar daca doriti sa va retrageti din contract.

– Catre [aici se introduce numele, adresa postala si, daca este cazul, numarul de telefon, numarul de fax si adresa de e-mail ale profesionistului]: – Va informez/Va informam (*) prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastra (*) din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse (*)/prestarea urmatoarelor servicii (*) – Comandate la data (*)/primite la data (*) – Numele consumatorului (consumatorilor) – Adresa consumatorului (consumatorilor) – Semnatura consumatorului (consumatorilor) (doar in cazul in care acest formular este notificat pe hartie) – Data (*) A se elimina mentiunea inutila, dupa caz.

Conditii legale

SC Heritage Est Group SRL isi desfăsoara activitatea in conformitate cu prevederile legale in vigoare ale Statului Roman.

Frauda

Orice incercare de a modifica continutul site-ului heritage.ro va fi considerata tentativa de frauda si se va deschide cercetarea penala impotriva autorului acestor fapte.

Litigii

Litigiile aparute intre clienti si SC Heritage Est Group SRL vor fi rezolvate pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care conflictul nu a fost rezolvat pe acesta cale, competenta revine instantelor de judecata romane.