0 Cosul meu

Modalitati de Plata

Pentru a achita produsele comandate pe Heritage.ro aveţi la dispoziţie următoarele opţiuni de plată:


  • Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) 

Dacă ați ales metoda de plată "Online prin card bancar" este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

- Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

- "3-D Secure" asigură în primul rând că nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la niciun moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Important de știut!

- Pentru plățile prin card bancar nu este perceput niciun comision!


  • Plată numerar/ramburs

Plata se face în lei, integral, la livrare către agentul de curierat care efectuează livrarea. Agentul de curierat este obligat să ofere clientului o chitanţă nefiscală care atestă efectuarea plăţii.


  • Ordin de plată sau transfer/virament bancar

Plata se face în baza unei facturi proforme, în urma confirmării telefonice de către un agent de vânzări. Livrarea produselor se face după confirmarea plății.