0 Cosul meu

Herbamare® sare de mare cu ierburi proaspete 250g


Herbamare - o sare unică, infuzată cu 12 plante aromatice și legume proaspete, cultivate ecologic, fără conținut de iod de sinteză, ci doar cu iod natural extras din algele marine.
Herbamare este singura sare care conține în totalitate ingrediente proaspete și naturale, cultivate și recoltate ecologic, prelucrate în mod tradițional cu sare de mare și alge marine.
Mai puțină sare, gust mai intens, iar datorită plantelor aromate organice mai multă prospețime!
 Sarea Herbamare oferă mâncărurilor o aromă unică atât ca sare de masă cât și pe post de condiment, pentru a spori aroma de legume, sosuri de salată, orez, pâine, ouă, carne, peste, roșii și multe altele. Odată ce ați gustat sarea Herbamare nu veți dori să folosiți din nou sarea de masă obișnuită.
 Herbamare pentru o asezonare elegantă! Un deliciu pentru cunoscători!

Produsul HERBAMARE este 100% ecologic.
Ingrediente: 
Sare de mare, frunze de țelină *, praz *, creson *, ceapă *, arpagic *, pătrunjel *, leuștean *, usturoi *, busuioc *, maghiran *, rozmarin *, cimbru *, alge (cu urme de iod), toate ecologice.

Nu conține gluten, lactoză, proteine din lapte, arome artificiale sau conservanți.

Produsele Herbamare Original sunt certificate ECOCERT FR-BIO-01, Kosher Certificate (eliberat de Basel Kosher Commission), SGS ICS France – IFS Food.

Mărimi de ambalaj:
 125g si 250g.

Secretul întregii savori Herbamare este modul de fabricație unic.

Sarea Herbamare este produsă și astăzi după rețeta originală care aparține pionierului elvețian al sănătății naturale, Alfred Vogel (1902-1996), cel care a creat brandul de sănătate A. Vogel și compania elvețiană cu același nume. Sarea Herbamare este un produs unic, prelucrat în mod tradițional în fabrica A.Vogel/Bioforce din Colmar, Franța. Legumele și plantele aromatice, cultivate ecologic pe o suprafață bine-cunoscută pentru bogăția terenurilor agricole, sunt livrate de fermieri imediat după recoltare și curățare - aproximativ 600 de tone pe an. Nu doar ingredientele proaspete și atent selecționate sunt cele care oferă sării Herbamare aroma și calitatea deosebită, ci și prelucrarea lor este în egală măsură importantă.

Fiecare ingredient și procesul de prelucrare sunt atent controlate, astfel încât Herbamare este un produs unic, 100% natural și plin de prospețime.
Între recoltarea vegetalelor şi prelucrarea lor nu trec mai mult de 8 ore.
Criteriul este: „proaspăt și pur”.
Vegetalele proaspete şi atent selecționate sunt mărunțite şi amestecate cu sarea de mare în proporție de 1/3 vegetale proaspete şi 2/3 sare de mare. Această mixtură se ține la macerat între 4 şi 12 luni în recipiente închise ermetic. La sfârșitul procesului de macerare, mixtura este uscată la 80° C şi apoi măcinată fin. În acest mod, cristalele de sare extrag aromele naturale, uleiurile esențiale şi enzimele, precum şi iodul. După procesul de uscare, proporția de legume este de 6-8%.Gustul nu este o chestiune de cantitate, ci de calitate.

Familiarizează-te cu aroma minunată.
Închide ochii și respiră profund.
Provence? Camargue? Vânt? Mare?
O gamă uimitoare de mirosuri.


A. Vogel - Plante proaspete și sare de mare - gustul complet al naturii! 


Alfred Vogel, pionier în cercetarea naturopatiei, cunoscut pentru studiile sale de fitoterapie și studiile de nutriție, a combinat mai multe plante și o sare de mare pentru cele mai bune rezultate gustoase și nutriționale folosite în cel mai bun mod posibil pentru a se potrivi cu fiecare tip de gătit.”

Alfred Vogel spunea despre sarea Herbamare: „Este un condiment şi un aliment, o încântare pentru cerul gurii și un tratament pentru organism”
.

„Este bine cunoscut faptul că remediile din plante proaspete sunt superioare celor fabricate din cele uscate", scria Alfred Vogel în revista Gesundheits-Nachrichten, în mai 1964.

În cartea sa clasică „Doctorul Natura”, care a apărut prima oară in 1952, Alfred Vogel scria: „folosesc drept condiment în bucătărie doar sare de mare”.

Potrivit lui A.Vogel, oligoelementele valoroase din sarea de mare, nu numai ca au un gust excelent, dar, de asemenea, stimulează metabolismul și ca rezultat „veți pierde multe grame din excesul de greutate”. În cazul în care există o lipsă de iod natural, sarea Herbamare constituie un element esențial ca supliment alimentar sănătos și preventiv împotriva bolilor cauzate de lipsa de iod.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Herbamare® sare de mare cu ierburi proaspete 250g

  • 20,00 Lei