0 Cosul meu

Herbamare este singura sare cu ierburi, care conține în totalitate condimente proaspete și naturale ca de exemplu: țelina, praz, ceapă, arpagic, pătrunjel, leuștean, usturoi, busuioc, maghiran, rozmarin, cimbru - toate recoltate ecologic , amestecate cu sarea de mare și algele marine. Aceste ingrediente dau o aromă unică preparatelor alimentare. Mai puţină sare, gust mai intens, iar datorită plantelor aromate organice mai multă prospeţime!


Produsul Herbamare este un produs unic și este prelucrat în mod tradiţional în fabrica din Colmar, Franța – pe o suprafaţă binecunoscută pentru bogația terenurilor agricole unde legumele şi plantele aromatice sunt cultivate ecologic din recolte proprii. Imediat după recoltare şi curăţare, fermierii livrează ierburile şi legumele - aproximativ 600 de tone pe an - pentru fabrica A.Vogel/Bioforce din Colmar, Franţa. Intre recoltarea vegetalelor și prelucrarea lor nu au voie să treacă mai mult de 8 ore. Criteriul este: "proaspăt şi pur". Vegetalele proaspete și atent selecționate sunt mărunțite și amestecate cu sarea de mare în proporție de 1/3 vegetale și 2/3 sare de mare.

Produsul HERBAMARE este 100% ecologic.

Ingrediente: 
Sare de mare, frunze de ţelină*, praz*, creson* , ceapă*, arpagic*, pătrunjel*, leuştean*, usturoi*, busuioc*, măghiran*, rozmarin*, cimbru*, alge (cu urme de iod), toate ecologice. Nu conține gluten, lactoză, proteine din lapte, arome artificiale sau conservanți

.

Mărimi de ambalaj: Herbamare Original este disponibil în cutii de 125g și 250g.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Herbamare® sare de mare cu ierburi proaspete 250g

  • 20,00 Lei