0 Cosul meu
  • Carnati de cerb picanti 500g

Carnati de cerb picanti

Carnea de vânat conţine mai puţine grăsimi chiar şi decât un piept de pui. Are cea mai mare cantitate de proteine şi cel mai puţin colesterol decât orice carne de pe piaţă. Nu degeaba nutriţionistii au numit-o „carnea perfectă”.

Specialiștii spun că vânatul are o valoare nutrițională de excepție, fiind o sursă de fosfor, potasiu și fier. Produsele noastre sunt sărace în colesterol și nu conțin hormoni și potențiatori de creștere ca în cazul unor animalelor crescute în ferme. Fără organisme modificate genetic. Nu conțin gluten și lactoză. Fără potențiatori de gust (glutamați) și coloranți.

Considerate cele mai nobile dintre mezeluri, salamurile crud-uscate reprezintă o gamă de produse cu o mare varietate de arome si texturi, care se bucură astfel de un interes sporit din partea consumatorilor.

Prin maturare în spatii speciale într-o perioada de 7-10 saptamani, calităţile, aromele se combină, structura si aspectul exterior căpătând forma finală, foarte atractivă pentru consumatori. Aplicăm afumarea la rece cu fum din lemn de esenţă tare atât salamurilor crud uscate si specialitatilor din carne de cerb, caprioara sau mistret, procedeu care asigură produselor conservabilitate si le confera o aromă deosebită.

Pentru obţinerea a 100 g de produs se utilizează 140 g carne.

Produs obținut în unitatea proprie, producător Marcel Păturan, având autorizație CE de manipulare vânat sălbatic și autorizație de carmangerie nr: 5937/VA.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Carnati de cerb picanti 500g

  • Producător: Marcel Păturan
  • Cod produs: 80006
  • Disponibilitate: Verificati telefonic stocul.
  • 49,00 Lei